ARION Puppy, Medium Breed, Lamb & Rice, 12kg

499,00  m/Moms
( 399,20  u/Moms )

Super lækkert, velsmagende premium hvalpefoder til hvalpe af mellemstore hunderacer (voksenvægt 10-25kg). Med lam og ris. Foderet er også velegnet til hvalpe med tendens til sart mave.

Lager: På lager

ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice er et glutenfrit fuldfoder.
Det er skræddersyet til ernæringsbehovet hos hvalpe af mellemstore hunderacer med henblik på at bidrage til en korrekt opbygning af knoglestrukturen og en optimal udvikling af hvalpen.
Foderet er også velegnet til hvalpe med sart mave.

Velegnet til hvalpe af mellemstore hunderacer indtil 12 mdr's alderen.
Herefter bruges ARION Original Adult Medium Breed.

Særlige fordele:

Højt energiniveau til optimal vækst

Foderpille i passende størrelse

Velegnet til drægtige og diegivende tæver

Fordøjelsestolerance - nøje udvalgte fibre sikrer optimal fordøjelse samt perfekt afføringskvalitet

"Forbedret indlæring. At opdrage en hvalp er en fuldtidsbeskæftigelse! Men også for din hvalp er voksealderen en stor udfordring. Din hvalps hjerne er i konstant forandring under opvæksten og skal bearbejde en masse. Hjernen består af høje mængder fedt, hvoraf den hyppigst forekommende omega-3 fedtsyre er DHA. Denne fedtsyre er vigtig for kommunikation mellem nerveceller og er afgørende for en optimal udvikling af hjernen."

"Forstærket immunforsvar. I de første uger af din hvalps liv beskytter moderens mælk den mod mange sygdomme. Men når hvalpen fravænnes, er deres forsvarssystem endnu ikke fuldt udviklet. Derfor er hvalpe i 4-12 ugers alderen, mere modtagelige for sygdomme. Antioxidanter spiller en vigtig rolle i immunsystemet hos alle dyr, fordi de beskytter kroppens celler mod skadelige, frie radikaler. Med citrusekstrakt forøges koncentrationen af antioxidanter i hvalpens blod. Alle Arion Original Puppy-fodersammensætninger er beriget med citrusekstrakt. Det er vejen til en sund opvækst for din hvalp."

 

Sammensætning: Tørret lam 15%, ris 15%, tørret kylling, tørret kartoffel, ærter, animalsk fedt, hydroliseret animalsk protein, roemasse, mineralstoffer, tørgær, raffineret cellulose, fiskeolie, M.O.S., F.O.S., Beta-glucaner, planteekstrakter (Rosmarinus sp., Vitis sp., Curcuma sp., Citrus sp., Euginia sp.)

Råprotein: 28%
Råfedt: 18%
Råaske: 7%
Råfiber: 2%
Calcium: 1,4%
Fosfor: 0,9%
DHA: 0,1%

Konto
")