Her på siden finder du alle vores kategorier med trådhegn til haven. Hegnene er delt op i højde så du nemt kan finde den størrelse du søger.

Hos Hegnslageret kommer alt trådhegn fra de bedste fabrikker i Europa. Vi importer produkterne direkte til vores lager i Hedensted og sparer dermed fordyrende mellemled væk. Derfor kan vi tilbyde trådhegn billigt i god kvalitet samt hurtig levering eller afhentning fra vores butik i Hedensted.

Du finder under hver højde-kategori hegn med forskellige maskestørrelse og både galvaniserede og plastbelagte havehegn. De plastbelagte hegn er også galvaniserede under plasten så der opnås lang levetid.

Skal du bruge hegn til hundegårde og kattegårde kan du se mere under menupunktet hundegårde/kattegårde. Hegn med mindre masker og evt. kraftigere tråd kan ses under volieretråd - minktråd.

Opsætning af trådhegn til haven


Det er en fordel at rulle trådhegnet ud i fuld længde inden montering. Vend det om på den anden side og rul det sammen igen i en diameter der er ca. dobbelt så stor som rullen havde ved leveringen. Når dit havehegn så udrulles/opsættes igen, vil spændingerne være taget ud af tråden og det færdige hegn vil sidde pænere.

Afstand mellem pæle skal være 2 -4  meter.
Pælene skal være ca. 1/3 højere end havehegnet. F.eks.: til et 1 meter højt havehegn vil pæle på 1,5 meter være velegnet.

Kramper er velegnet til at slå havehegnet fast i pælene (træpæle)  Strips kan bruges, men holder ikke så længe pga. solpåvirkning.

Du kan finde pæle og stolper her

Der kan også bruges tentorstålpæle som du kan finde her.

Kramper og kabelbindere kan du finde her.

 

Billigt havehegn til mange formål

Trådhegn kan bruges til forskellige formål. Holde kæledyr og børn inde eller ude. Det kan være små nye bede eller urtehaven man gerne vil have beskyttet. Det kan også være til indhegning af glasdrivhuset for at beskytte børnene ved leg i haven. Vil man sikre at børn ikke kravler i hegnet skal der bruges maskestørrelse 5x5cm. eller 5x10 cm. - 5x5cm. masker anbefales til dagplejen.

Kan også bruges ved nyplantning af en hæk, hvor det kan være en fordel at sætte et hegn op inde i hækken. Derved kan man holde kæledyr og børn inde i have og feks. ubudne hunde og katte ude. Trådhegnet kan man med fordel lade stå, også når hækken bliver stor og det vil med tiden blive helt gemt væk inde i hækken.

Konto