Mår og mink kan være nogle store skadevoldere og specielt måren kan være lidt svær at lokke i en fælde.

Har du konstateret husmår på loftet eller i udhuse og lader, kan det være en god ide og begynde en effektiv bekæmpelse med fælder placeret de pågældende steder. Fritløbende mink ses især ved minkhaller hvor de er sluppet fri. Her kan det være nødvendigt med et større antal fælder.

Fælderne fremstilles på vores egen fabrik i Hedensted (Medana A/S) hvor vi løbende udvikler fælderne efter egen erfaring samt tilbagemeldinger fra jægere og andre bruger.

Model/varenr.: 34665-1.800

* Kraftig trådfælde fremstillet af minktråd. * Mål: L:76cm. B:20cm. H:18cm. * Låge,der låses med kraftig lås. * Fjederophængt udløser, så fælden ikke kan selvudløse ved påvirkninger. * Ekstra låge til opfyldning af lokkemad i fælden.    Alle trådfælder er fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

254,00  m/Moms
( 203,20  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 34664-1.800

Fælden er beregnet til brug af indfangning af løse mink på minkfarmen. Kan også bruges i naturen, men fælden er ikke så stabil som vores anden model. L:76cm. H:15cm. B:15cm.    Alle trådfælder er fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 17 %

144,00  m/Moms
( 115,20  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 41000-2.400

* Kraftig trådfælde fremstillet af minktråd. * Mål: L:91cm. B:20cm. H:18cm. * Låge, der låses med kraftig lås. * Holder til lokkemad, der er placeret midt i fælden.       Alle trådfælder er fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

340,00  m/Moms
( 272,00  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 34655-2.500

* Kraftig trådfælde fremstillet af minktråd. * Mål: L:91cm. B:20cm. H:25cm. * Låge, der låses med kraftig lås. * Fjederophængt udløser, så fælden ikke selvudløses ved påvirkninger. * Ekstra låge til opfyldning af lokkemad i fælden.      Alle trådfælder er fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

382,00  m/Moms
( 305,60  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 34657-2.800

* Ekstra kraftig trådfælde fremstillet af minktråd * Mål: L:80cm B:30cm. H:28cm. * Låge, der låses med kraftig lås. * Fjederophængt udløser, så fælden ikke kan selvudløse ved påvirkninger. * Ekstra låge til opfyldning af lokkemad i fælden.

Alle trådfælder er fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

599,00  m/Moms
( 479,20  u/Moms )
ekskl. levering

Mår på loftet.

Har du megen larm på loftet kan det vel stamme fra en husmår. Den gør desværre mere skade end blot at larme idet den gnaver og graver i isolering og i nogle tilfælde også i ledninger. Skulle du være så "heldig" af måren har fået unger på loftet vil det opleves som en invasion af festglade dyr, med megen larm til følge. 

En mår kan komme ind i huset af selv meget små indgange. Som tommelfingerregel kan den komme igennem et hul på størrelse med et hønseæg. Det er derfor vigtigt at gennemgå hus og tag for revner og sprækker  og få lukket eventuelle huller med trådnet. 

Er den først kommet ind kan det være nødvendigt med en mårfælde. Fælden sættes der hvor måren opholder sig, typisk på loftet. For at lokke den i fælden er det en god ide at lægge æg på stedet inden man sætter fælden op. Når først måren er begyndt at spise af æggene sættes fælden samme sted med æg inde i fælden. Derved er det nemmere at logge den ind. 

 

Konto