Både mår og mink kan forvolde stor skade.Vi har et bredt udvalg af forskellige mårfælder og minkfælder. Både med enkeltlåger og gennemgangsfælder. Fælderne fremstilles på vores egen fabrik i Hedensted (Medana A/S), hvor vi løbende udvikler fælderne efter egen erfaring samt tilbagemeldinger fra jægere og andre brugere.

                
                                      

Model/varenr.: 34400-3

Mårfælde i kraftig svejst minktråd. Tråden er aluzink kvalitetstråd der er plastbelagt, som derved giver en meget lang holdbarhed, ved udendørs brug. Der er en låge bagerst for nem ilægning af lokkemad. Fælden fungerer ved at der lægges lokkemad (æg) i bakke bagerst i fælden. Når måren trykker på bakken udløser fælden. Der er et bærehåndtag øverst på fælden. L:82cm. B: 22cm. H:25cm. Vægt. 2,6kg.  Fælden kan også bruges til mink. mv.
Hurtig levering - Kan også købes/afhentes i vores fysiske butik hvor der er et kæmpe udvalg af hegn,foder og dyreartikler.
Fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted. 

 
  

249,00  m/Moms
( 199,20  u/Moms )
Model/varenr.: 34405-4

Mårfælde med en låge i hver ende så måren kan kikke gennem fælden. Udført af kraftig svejst tætmasket minktråd. Tråden er aluzink kvalitetstråd der er plastbelagt, som derved giver en meget lang holdbarhed, ved udendørs brug. Der er en låge øverst for nem ilægning af lokkemad. Fælden fungerer ved at der lægges lokkemad (æg) på udløserklappen midterst i fælden. Når måren trykker på pladen udløser fælden. Der er bærehåndtag øverst på fælden. L:115cm. B: 22cm. H:25cm. Vægt. 2,6kg.  Fælden kan også bruges til mink. mv.
Hurtig levering - Kan også købes/afhentes i vores fysiske butik hvor der er et kæmpe udvalg af hegn,foder og dyreartikler.
Fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted. 

349,00  m/Moms
( 279,20  u/Moms )
Model/varenr.: 34655-3.6

Ekstra kraftig og solid trådfælde fremstillet af aluzink belagt minktråd på hele ø2,5mm. Fælde med meget lang levetid.  Mål: L:91cm. B:20cm. H:25cm.  Vægt 3,6kg. Solid låge, der låses med kraftig lås. Fjederophængt udløser, så fælden ikke selvudløses ved små påvirkninger.  Ekstra låge til nem opfyldning af lokkemad i fælden. Alle trådfælder er fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted.

435,00  m/Moms
( 348,00  u/Moms )
Model/varenr.: 34657-4.5

Ekstra kraftig trådfælde fremstillet af ekstra tyk minktråd ø2,5mm. God fælde til professionel brug. * Mål: L:80cm B:30cm. H:28cm. Vægt:5kg.   Solid låge, der låses med kraftig fladjernsbøjle.Fjederophængt udløser, så fælden ikke kan selvudløse ved påvirkninger. Ekstra låge bagerst til opfyldning af lokkemad i fælden.  Alle trådfælder er fremstillet på vores fabrik i Hedensted.
 

649,00  m/Moms
( 519,20  u/Moms )
Model/varenr.: 34665-1.8

Kraftig trådfælde fremstillet af minktråd.  Mål: L:76cm. B:20cm. H:18cm.  Låge,der låses med kraftig låseramme.  Fjederophængt udløser, så fælden ikke kan selvudløse ved påvirkninger.  Ekstra låge bagerst til opfyldning af lokkemad i fælden.  Alle trådfælder er fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted.

269,00  m/Moms
( 215,20  u/Moms )
Model/varenr.: 34998

Meget effektivt lokkemiddel til mår. Specialblanding af frugtessens, aromastoffer og blommesekret. Til fældefangst af mår, ræv og lign. Anvendes sparsomt og ufortyndet.

59,95  m/Moms
( 47,96  u/Moms )
Model/varenr.: 95012-0,10

Ekstra kraftig pløk i tentorstål til at holde fælderne helt ned til jorden. Da jernet er riflet giver det stor modstand i jorden og pløkken er derved svær at trække op. Rustbeskyttet med aluzink for ekstra lang levetid.

Mængderabat! Klik her og se priser - Spar op til 10 %

8,50  m/Moms
( 6,80  u/Moms )
Model/varenr.: 95014-0,15

Ekstra kraftig pløk i tentorstål til at holde fælderne helt ned til jorden. Da jernet er riflet giver det stor modstand i jorden og pløkken er derved svær at trække op. Rustbeskyttet med aluzink for ekstra lang levetid.

Mængderabat! Klik her og se priser - Spar op til 10 %

11,00  m/Moms
( 8,80  u/Moms )
Model/varenr.: 8920

Brugsvejledning for fangst af husmår.

Måren er et sky dyr der kan være svær at
fange. Derfor skal man være omhyggelig med
placeringen af sine fælder.  Måren søger
normalt ikke føde der hvor den lever.
Start med at lægge æg under tætte buske
og hække, i haven.  Rør ikke æggene med fingrene
brug handsker.  Når måren begynder at tage
æggene sættes fælden. Sørg for at underlaget
som fælden står på (jord/sand) kommer op
gennem bunden af trådvævet. Måren bryder sig
ikke om at gå på trådbunden. Husk rør
ikke fælden med fingrende.  Et æg sættes
I holderen til madding, evt også lige inden for indgangen. For at måren ikke skal
vælte fælden lægges noget tungt over fælden,
en flise eller lign. 

Lokkemiddel til mår kan med fordel dryppes på æggene.V.nr.: 34998

Se mere her vedr. jagtsæson og yderligere info om husmår.

www.dpil.dk/dpil2005/pdf/husmaar2007.pdf

0,00  m/Moms
( 0,00  u/Moms )

Mår på loftet.

Har du meget larm på loftet kan det sagtens stamme fra en husmår. Den gør desværre mere skade end blot at larme, idet den gnaver og graver i isolering og i nogle tilfælde også i ledninger. Skulle du være så "heldig" af måren har fået unger på loftet vil det opleves som en invasion af festglade dyr, med megen larm til følge.

En mår kan komme ind i huset af selv meget små indgange. Som tommelfingerregel kan den komme igennem et hul på størrelse med et hønseæg. Det er derfor vigtigt at gennemgå hus og tag for revner og sprækker og få lukket eventuelle huller med trådnet. 

Er måren først kommet ind kan det være nødvendigt med en mårfælde. Fælden sættes der hvor måren opholder sig, typisk på loftet. For at lokke den i fælden er det en god ide at lægge æg på stedet inden man sætter fælden op. Når først måren er begyndt at spise af æggene sættes fælden samme sted med æg inde i fælden. Derved er det nemmere at lokke den ind.

Konto
")