Herunder ses udvalget af fælder til bekæmpelse af muldvarpe og mosegrise.
Der er muldvarpesakse i galvaniseret jern - to gode, kraftige modeller. Et alternativ til fælder er de populære muldvarpeskræmmere, der ved hjælp af lyd / vibration skræmmer muldvarpene væk.
Til bekæmpelse af mosegrise har vi en effektiv trådfælde i kraftig minktråd - fremstillet på egen fabrik i Hedensted. Og derudover er der også en effektiv mosegrisefælde "Supercat".
Bestil her på hjemmesiden til hurtig levering - eller spar fragten og afhent i vores butik i Hedensted.

                

Fremstillet af galv. jern. Ekstra lang model. Tips: brug flere sakse, det øger chancen for fangst. Det er en god ide at dække saksen med en sort spand så muldvarperne ikke fornemmer lys.

65,00  m/Moms

* Fremstillet af galv. jern med ekstra kraftig fjeder. * Tips: brug flere sakse, det øger chancen for fangst. * Det er en god ide at dække saksen med en sort spand.

79,95  m/Moms

Muldvarpeskræmmer med dobbelt funktion: vibrerer og udsender lyd ved lav frekvens. Rækkevidde ca. 600 m2 (= en radius på ca. 15 meter). Man bør flytte skræmmeren rundt med jævne mellemrum. Leveres uden batterier.

189,95  m/Moms

* Fremstillet i tætmasket minktråd * Mål: L:46cm. B:13cm. H:13cm. * Åbning i bunden af fælden, så mosegrisen kan gå ind, nede fra jorden. * Bakke til lokkemad - Låge i bagenden. Tips: Dæk fælden og området omkring med en mørk presenning el. lign. Mosegrisen vil helst ikke helt op i det fri.     Alle trådfælder er fremstillet på vores egen fabrik i Hedensted.

249,00  m/Moms

Mosegris- og markmusfælde. Nem at bruge.

179,95  m/Moms

Tilbehørssæt til mosegrisefælden "Supercat". Kan bruges inden opsætning af mosegrisefælden. Består af hulskærer og jordspyd.

109,95  m/Moms
Sort spand i kraftig plast. 12 liter. Velegnet til at sætte på hovedet over muldvarpesaksen, så der ikke kommer lys ned i muldvarpehullet.
12,00  m/Moms
Sort spand i kraftig plast. 20 liter. Velegnet til at sætte på hovedet over muldvarpesaksen, så der ikke kommer lys ned i muldvarpehullet.
24,00  m/Moms
Konto
")