Vi har et bredt udvalg af fælder og gift til bekæmpelse af mus. Der er f.eks. smækfælder, tunnelfælder og fælder til levende fangst.

Tunnelfælderne er gode at bruge, hvor der er risiko for at børn eller andre dyr vil komme i nærheden af fælderne.
Levendefangstfælden er velegnet, hvis man ønsker at sætte musen ud i naturen igen.
L
okkemidlet til mus og rotter er særdeles effektivt til at lokke musen i fælden.
Bestil her på hjemmesiden til hurtig levering - eller spar fragten og afhent i butikken i Hedensted.

Solid smækfælde af metal med en kraftig fjeder. Nem at sætte. Som lokkemad kan f.eks. bruges: lokkemiddel til mus og rotter i pastaform, nødder, peanutbutter, rosiner, og lign.

29,95  m/Moms

Traditionel smækfælde i træ/metal. Pakke med 2 stk.

10,00  m/Moms
15,00  m/Moms
Du sparer: 5,00

Smækfælde til mus fremstillet af kraftig plast. Nem at sætte - og man undgår at røre musen, når fælden skal tømmes. Maden lægges og fælden sættes ovenpå. Pakket med 2 stk.

49,95  m/Moms

Super effektiv smækfælde til mus. Nem at sætte. Som lokkemad kan f.eks. bruges: lokkemiddel til mus og rotter i pastaform, nødder, peanutbutter, rosiner og lign.

39,95  m/Moms

Rigtig god og effektiv smækfælde til mus. Nem at sætte. Bonus: Man kan tømme fælden uden at skulle røre ved musen! Med en kraftig fjeder og takker.

39,95  m/Moms

Lukket plastkasse med smæk. Stilles op ad mur, væg eller lign. Musen rammes præcist, og dør hurtigt. Nem og hygiejnisk - og man undgår at røre musen.

59,95  m/Moms

Musekasse med smækfælde i, så børn og kæledyr ikke kommer til skade. Effektiv, hygiejnisk og giftfri. Som lokkemad kan f.eks. bruges: lokkemiddel til mus og rotter i pastaform eller blokke, nødder, peanutbutter, rosiner og lign.

49,95  m/Moms

Tunnelbox m. 2 integrerede smækfælder. Effektiv og proffesionel løsning til musefangst. Smækfælderne er meget nemme at sætte.

149,95  m/Moms

Rigtig god og solid fælde med trædeplade. Fælden udløses, når musen går over pladen. Nem at sætte. Fanger musen levende. L:32cm. B:8 cm. H:9cm.

79,95  m/Moms

Særdeles EFFEKTIV musegift. Musene behøver kun at spise lidt af musekornet før de sover, og kort tid efter dør af nedkøling.

59,95  m/Moms

Særdeles EFFEKTIV musegift. Musene behøver kun at spise lidt af musekornet før de sover, og kort tid efter dør af nedkøling.

119,95  m/Moms

Lokkeboks til musegift. Placeres hvor musene færdes langs en væg eller lign. Leveres uden gift.

35,00  m/Moms

Særdeles effektivt lokkemiddel til muse- og rottefælder. Kan bruges i alle slags fælder.

39,95  m/Moms

NYHED! Meget effektivt og særdeles velduftende lokkemiddel til mus og rotter. Duften fra blokkene tiltrækker mus og rotter til fælderne. Lokkemidlet i blokke kan f.eks. bruges i trådfælder og i tunnelfælder. Blokkene kan også deles i mindre stykker og bruges i andre muse- og rottefælder/smækfælder. Leveres i pose med 5 stk.

29,95  m/Moms

Gnaverstop ståluld til at lukke huller og revner, så mus, rotter og andre gnavere ikke kan komme ind. Nemt at anvende. Leveres i rulle med 5x50cm.

79,95  m/Moms
Konto
")