Statera DogCare, Stomach-Reset

69,00  m/Moms
( 55,20  u/Moms )

Statera DogCare, Stomach-Reset.

Til hunde med fordøjesesforstyrrelser.

* Genskaber bakterifloraen i mave- tarmsystemet.
* Hjælper til en normal afføring.

Ved akutte tilfælde bruges Statera DogCare "Instant DiaStop" den første dag og "Stomach-Reset" efterfølgende i 6 dage.

Indhold: 20 tabletter.

Lager: På lager

STATERA Stomach-Reset er et velsmagende tilskud i tabletform, udviklet til at understøtte bakteriefloraen i hundens tarmsystem, samt bidrage til en forbedret afføringskonsistens opstået efter en ubalance i fordøjelsessystemet. STATERA Stomach-Reset kan erstatte en klassisk skånekost til genopbygning af balancen i hundens fordøjelsessystem.

Naturproduktet Psyllium husk indeholder tarmstimulerende virkestoffer og bekæmper lind afføring hos hunden ved at absorberer vand, og derved forbedre konsistensen på tarmindholdet.

STATERA Stomach-Reset indholder probiotika Calsporin®, der bidrager med levedygtige sporer af bacillus subtillis.
Disse sporer stimulerer den gavnlige endogene mikrobiota og understøtter en velfungerende fordøjelse samt nærringsoptaget i tarmsystemet.

Indholdet af agrimos (Saccharomyces cerevisiea), tilfører et højt indhold af mannan-oligo-saccharider og beta-glucaner, der bidrager til en blokering af uønskede bakterier i fordøjelsessystemet, samt en understøttelse af hundens immunsystem.

Når en ubalance i hundens fordøjelse opstår og medfører till lind afføring, vil vigtige vitaminer og mineraler hurtig bliver opbrugt. STATERA Stomach-Reset sikrer hundens evne til at optage vitaminer og mineraler, samt opfylder det ekstra behov, der kan opstå ved en ubalanceret fordøjelse.

STATERA Stomach-Reset anbefales efter brug af STATERA Instant DiaStop, ved akut opstået fordøjelsesproblemer med efterfølgende lind afføring hos hunden.

Sammensætning: Psylliumskaller, calciumphosphat, Agrimos (manno-oligosaccharid og -glucaner), diglycerider af fedtsyrer, magnesiumstearat.

Dosering: 0-10kg: 1 tablet, 10-20kg: 2 tabletter, >20kg: 3 tabletter.

Dag 1: gives Statera DogCare "Instant DiaStop" pasta.
Dag 2 til dag 7: gives Statera DogCare "Stomach Reset" tabletter.

Analystiske bestanddele: råprotein: 2,1%, råfibre: 48,8%, råfedt: 4,7%, råaske: 5,4%.

Konto
")