Model/varenr.: ø7-125-3

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens tykkelse i hele længden.De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til havehegn,Dyrehegn.Trykimprægneret  KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen.  Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. 

 

Mængderabat! Klik her og se priser - Spar op til 10 %

39,00  m/Moms
( 31,20  u/Moms )
Model/varenr.: ø7-150-3

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden.De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til havehegn,fårehegn,indhegninger med eltråd i heste, køer mv. Trykimprægneret KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen.  Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. 

Mængderabat! Klik her og se priser - Spar op til 5 %

46,00  m/Moms
( 36,80  u/Moms )
Model/varenr.: ø7-180-3,5

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til trækulturer, hunde/kattegårde, hønsegårde, volierer mv. Trykimprægneret NTR - KL.A - CKB. for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen. Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. 

Mængderabat! Klik her og se priser - Spar op til 5 %

55,00  m/Moms
( 44,00  u/Moms )
Model/varenr.: ø7-200-4

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til Hesteindhegninger, højt havehegn, Dyrehegn, skovhegn. Trykimprægneret  KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen.  Pælehammer findes under værktøj,kramper mv.

Mængderabat! Klik her og se priser - Spar op til 5 %

61,00  m/Moms
( 48,80  u/Moms )
Model/varenr.: ø7-220-4

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden.De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til trækulturer, hunde/kattegårde, hønsegårde, volierer mv. Trykimprægneret KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen. Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. 

Mængderabat! Klik her og se priser - Spar op til 5 %

67,00  m/Moms
( 53,60  u/Moms )
Model/varenr.: ø7-250-5

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til trækulturer, hunde/kattegårde, hønsegårde, volierer mv. Trykimprægneret KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør da de ikke ødelægger pælene i toppen. Pælehammer findes under værktøj,kramper mv.  

Mængderabat! Klik her og se priser - Spar op til 5 %

76,00  m/Moms
( 60,80  u/Moms )
Model/varenr.: ø7-280-6

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til trækulturer, hunde/kattegårde, hønsegårde, volierer mv. Trykimprægneret KL.A. for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen. Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. De er dyre at sende derfor mindstesalg.

85,00  m/Moms
( 68,00  u/Moms )
Model/varenr.: ø7-f280-6

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Affaset i begge ender,så de er også velegnet til at ligge vandret som hestehegn eller plankeværk. Trykimprægneret KL.A. for ekstra lang holdbarhed. Pælene er dyre at sende derfor mindstesalg.

82,00  m/Moms
( 65,60  u/Moms )
Konto
")