Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens tykkelse i hele længden.De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til havehegn,Dyrehegn.Trykimprægneret  KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen.  Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. 

 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 5 %

  • Køb 90 eller flere til 37,00 pr stk.
39,00  m/Moms

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden.De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til havehegn,fårehegn,indhegninger med eltråd i heste, køer mv. Trykimprægneret KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen.  Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 5 %

  • Køb 90 eller flere til 43,50 pr stk.
46,00  m/Moms

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til trækulturer, hunde/kattegårde, hønsegårde, volierer mv. Trykimprægneret NTR - KL.A - CKB. for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen. Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 5 %

  • Køb 90 eller flere til 52,25 pr stk.
55,00  m/Moms

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til Hesteindhegninger, højt havehegn, Dyrehegn, skovhegn. Trykimprægneret  KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen.  Pælehammer findes under værktøj,kramper mv.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 5 %

  • Køb 90 eller flere til 57,95 pr stk.
61,00  m/Moms

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden.De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til trækulturer, hunde/kattegårde, hønsegårde, volierer mv. Trykimprægneret KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen. Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 5 %

  • Køb 90 eller flere til 63,65 pr stk.
67,00  m/Moms

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til trækulturer, hunde/kattegårde, hønsegårde, volierer mv. Trykimprægneret KL.A  for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør da de ikke ødelægger pælene i toppen. Pælehammer findes under værktøj,kramper mv.  

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 5 %

  • Køb 90 eller flere til 72,20 pr stk.
76,00  m/Moms

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Spidset i den ene ende og affaset i toppen,så de ikke flækker så let ved i slåning. Velegnet til trækulturer, hunde/kattegårde, hønsegårde, volierer mv. Trykimprægneret KL.A. for ekstra lang holdbarhed. Brug gerne pælehammer lavet af et rør, da de ikke ødelægger pælene i toppen. Pælehammer findes under værktøj,kramper mv. De er dyre at sende derfor mindstesalg.

85,00  m/Moms

Rigtig flotte pæle der er neddrejet så de er ens i hele længden. De fleste i kernetræ. Affaset i begge ender,så de er også velegnet til at ligge vandret som hestehegn eller plankeværk. Trykimprægneret KL.A. for ekstra lang holdbarhed. Pælene er dyre at sende derfor mindstesalg.

82,00  m/Moms
Konto
")